Kush tha se Shqipëria nuk bën verë të mirë?

Cilësia dhe avantazhi konkurues i verës Medaur bazohet në karakteret vinifikuese të varieteteve autokton “Kallmet”, “Shesh i Zi” dhe varieteteve të introduktuar si “Chardone”, “Trebiano”, Cabernet”, “Merlot” dhe “Anqelota”. Gjashtë janë varietetet e verërave që kantina ka në treg

Lexo më shumë

 

 

 

 

 

Title of news

Rritja

"Një gotë plot me verë në kohën e duhur është më me shumë vlerë se të gjitha mbretëritë e kësaj toke!"
~Gustav Mahler
Another news

Vjelja

"Perëndia krijoi ujin, por njeriu verën."
~ Victor Hugo
News news news

Destilimi

" Vera inkurajon të trishtuar, ngjall të moshuarit, frymëzon të rinjtë, dhe na bën të harrojmë lodhjen dhe mundimin"
~ Lord Byron
Title of news

Konservimi

. Vera e bën jeten e perditshme më të lehtë, më pak të nxituar, me më pak tensione dhe më me shumë tolerancë.
~Benjamin Franklin
Even more news!

Produkti

Vera përmirësohet me moshën. Sa me e vjetër të jete, aq më e mirë bëhet.
~Populli