loader
img
SInce 2003

Aty ku filloi udhetimi udhetimi

C’farë bëjmë ne? bëjmë ne?

Ne jemi prodhues,perpunues të rrushit dhe prodhimit te vererave dhe rakise.Jemi  mbeshtetur ne standartet më të larta te prodhimit dhe sigurise ushqimore.Gjurmojmë produktin nga faza fillestare deri tek konsumatori final për ti ofruar cilesine,pastertine dhe sigurine maksimale shendetit të cdo klienti  Medaur.

Njerëzit tanë tanë

Kemi vendosur të investojmë dhe të punojmë me më të mirët.Baza e cdo suksesi është grupi dhe puna në grup.Ne jemi një familje e madhe me dëshirën për të punuar me përkushtim dhe përgjegjësi.Medaur ka rreth 35 punonjës full time dhe rreth 100 punonjës sezonal të shpërndarë në të gjithë sektorët.Zgjodhëm që stafi jonë të jetë një kombinim I eksperteve italianë e shqiptarë e gjitha për cilësinë më të lartë dhe sigurinë ushqimore.T’ju ofrojmë më të mirën klienteve tanë është sfidë e jona me kohën dhe punën.

Vizioni jonë jonë

Ne jemi rrites,prodhues dhe procesues me një dëshirë të madhe  për të ofruar të sigurtën,të mirën dhe cilësinë e lartë për të gjithë ata që na zgjedhin.Ne kemi vreshtat tona dhe mundësinë për të gjurmuar 100%  produktin në cdo fazë dhe cikël produkti.Garantimi I cilësisë është e tashmja dhe e ardhmja jone.

Zhvillimi jonë jonë

Medaur  ka vreshtat e saj dhe I gjithë prodhimi është I kontrolluar nga vetë ne. 
Teknologjia- është GAI (italiane) e nderthurur dhe përshtatur për prodhimin e një vere me shije që zgjat. E sigurt dhe e pershtatur për prodhimin e vererave tona.
Siguri ne ruajtjen dhe maturimin e produktit me nje hapsirë te konsiderueshme për rezultate të larta.

Certifikimet Certifikimet

ISO 22000-2005 – specifikon kërkesat për një system të menaxhimit të industrisë ushqimore ku përfshihen të gjitha fazat e zinxhirit te prodhimit në mënyrë që ti ofrohet klienteve nje produkt I sigurtë.

img
img
img
Njerëzit pas madhështisë

Foto Galeri Galeri