Cabernet Reserve

Rated 4.00 out of 5 based on 1 customer rating

Vreshta:
Malesi e Madhe
Tipi:
Kuqe
Varietet i rrushit të përdorur
Cabernet Sauvignon
Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
13%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
12-18 °C

Description

Eshte nje vere me të vërtetë intensive e prodhuar 100% nga varieteti me të njejtin emer Cabernet Sauvignon .Kultivohet ne zonen e zagores ku mikroklima ne ate zone ka bere qe ky varietet te jete me te vertete nje potencial .Me trup te plote tanina te shprehura ,njyre te kuqe rubin dhe aroma krakteristike te varietetit me permbajtje alkooli 13% .Shoqerohet me shumellojshmeri mishrash djatherash ,pasta dhe pizza pikante serviret dhe ruhet 12-18℃.

Additional information

size

650ml