Chardonnay Reserve

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
Category:

Vreshta:
Malesi e Madhe
Tipi:
Bardhe
Varietet i rrushit të përdorur

Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
14%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
10-14 °C

Description

Verë e cila ka një përshtatje mjaft të mirë ku rrushi I bardhë aq delikat sa është aq dhe më shumë fines ka.Prandaj është një verë e cila prodhohet për t’ju përshtatur mjaft mirë peshkut,frutave dhe ëmbëlsirave.Me 14% alkool ku serviret dhe ruhet në temperaturë
10-14℃.