Mix Espagnole

Rated 0 out of 5
Category:

699 L

Vreshta:
Malesi e Madhe
Tipi:
Kuqe
Varietet i rrushit të përdorur

Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
13%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
16-20 °C

Description

Me perkujdesje maksimale që nga vreshta dhe pergjate gjithe ciklit te vinifikimit,sjellim nje vere me të vertetë të mrekullueshme,qe nuk duhet lene pa e shijuar. Bashkimi I varieteteve me te njohura, ka krijuar nje vere te kuqe me trup te plote,me kompleks aromash te qershise se zeze,boronices ,luleshtrydhes dhe ngjyre te kuqe rubin.Eshte stazhonuar per 12 muaj ne fuci lisi dhe ka nje permbajtje alkooli 13%.Kjo vere shoqerohet me mishra zgare,barbecue dhe sallamra te tymosur. Keshillohet te serviret dhe ruhet ne temperature 16-20℃.