Vere Zagora

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
Category:

Vreshta:
Malesi e Madhe
Tipi:
Kuqe
Varietet i rrushit të përdorur

Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
13%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
16-18 °C

Description

Vera Zagora prodhohet nga vinifikimi i tre kultivareve ne nje balance midis tyre sic eshte Kallmeti Caberneti dhe Ancelota.Vera e prodhuar ka aromen karakteristike te kallmetit shijen e Cabernetit dhe ngjyren e Ancelotes Permbajte alkooli 13% dhe temperatura ideale per tu ruajtur dhe servirur eshte 16-18 ℃. Shoqerohet me mishra ,djathra ,pasta cokollata dhe fruta.

Additional information

size

650ml