loader
img
Sip, Savor, Repeat

HISTORIKU kantina Medaur kantina Medaur

Kantina Medaur është themeluar në vitin 2003 në Koplik të Malësisë së Madhe, Shqipëri. Në vitin 2010 filluam të bashkëpunojmë me profesionistë që njihnin vreshtat, produktin dhe lançuam produkte të reja. Në vitin 2018 kemi bërë transformimin e madh për të ndryshuar cilësinë dhe prodhimin duke bërë investime në të gjithë sektorët.
271826003_457218845989891_6027413010052871605_n
img
Udhetimi jone

Rrugëtimi "Medaur" "Medaur"

ISO 22000-2005

Certifikimet Certifikimet

ISO 22000-2005 – specifikon kërkesat për një system të menaxhimit të industrisë ushqimore ku përfshihen të gjitha fazat e zinxhirit te prodhimit në mënyrë që ti ofrohet klienteve nje produkt I sigurtë dhe të jetë në përputhje me standartet ndërkombëtare!
SInce 2003

Vizioni Medaur Medaur

VIZIONI YNË YNË

Vizioni i kantinës Medaur është që të jetë ambasador i produkteve “Made in Albania” në tregjet ndërkombëtare. Kantina kontrollon produktin në çdo fazë që nga vreshtat dhe deri në fazën finale tek konsumatori dhe kjo e ndihmon kantinën që të ketë qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi në treg. 

330157319_883074139409420_9030155379628051605_n
245502981_4534517296586858_1274616342559633826_n

NJERËZIT TANË TANË

Baza e çdo suksesi është puna në ekip. Në vitin 2018 enologu italian Federico Cerreli mori drejtimin e kantinës Medaur. Ai është një ndër enologët më të mirë në kantinat e Chianti Toskane si: Antinori, Castello di Gabbiano, Cavalliere d’oro etj. Bashkëpunojmë me nivelet më të larta edhe në Shqipëri sic eshte Prof. doc. Renata Kongoli. Medaur ka rreth 35 punonjës full time dhe rreth 100 punonjës sezonal të shpërndarë në të gjithë sektorët. Zgjodhëm që stafi jonë të jetë një kombinim i ekspertëve italianë e shqiptarë e gjitha për cilësinë më të lartë dhe sigurinë ushqimore.

VreshtaAjer (8)
311668383_502706768520889_4380945861073442922_n
Vreshta (20)

AVANTAZHET TONA TONA

Gjurmojmë produktin nga faza fillestare deri tek konsumatori final. Cilësia e Medaur vjen pasi:

  1. Zotëron 50 ha vreshta dhe prodhon varietetet që i nevojiten kantinës 
  2. Ka dhjetra sarbatorë me kontroll temperaturë konstante 
  3. Përdor teknologjinë italiane Gai 
  4. Ka laborator për analiza të detajuara 
  5. Në çdo sektor ka specialist të kualifikuar
308760646_488415076616725_2444670361763582794_n
img
img
img
Produkte Premium sipas standarteve europiane

Më shumë se Verë Verë

Vjelje

Fuçi lisi & dushku

Wine-bottle-1-1

Fermentim

Vjetërim dhe mbushje në shishe

Njerëzit pas madhështisë

Foto Galeri Galeri

img