loader
img
Sip, Savor, Repeat

HISTORIKU MEDAUR MEDAUR

Kompania Medaur është themeluar në vitin 2003 ne Koplik te Malesise se Madhe.Ishte dicka e re per zonen dhe vendin ku kishte vendosur te operonte Medaur por ne te njejten kohen nje sfide e madhe qe te permbushej me sukses deshira per te ofruar me te miren.Ne vitin 2010 kompania filloi te bashkëpunonte me profesioniste që njihnin vreshtat,produktin dhe lancoi produkte të reja. Ne vitin 2018 ajo ndermri nismen për të ndryshuar cilësine dhe komplet prodhimin duke bërë investime ne të gjithë sektorët.
271826003_457218845989891_6027413010052871605_n
img
Udhetimi jone

Historia jone Medaur Medaur

SInce 2003

Vizioni Medaur Medaur

VIZIONI JONË JONË

Ne jemi rrites,prodhues dhe procesues me një dëshirë të madhe  për të ofruar të sigurtën,të mirën dhe cilësinë e lartë për të gjithë ata që na zgjedhin.Ne kemi vreshtat tona dhe mundësinë për të gjurmuar 100%  produktin në cdo fazë dhe cikël produkti.Garantimi I cilësisë është e tashmja dhe e ardhmja jone.

271573402_1161224927615294_3180835839244081016_n
224902372_4286217904750133_1938625331561076193_n

C’FARË BËJMË NE? BËJMË NE?

Ne jemi prodhues,perpunues të rrushit dhe prodhimit te vererave dhe rakise.Jemi  mbeshtetur ne standartet më të larta te prodhimit dhe sigurise ushqimore.Gjurmojmë produktin nga faza fillestare deri tek konsumatori final për ti ofruar cilesine,pastertine dhe sigurine maksimale shendetit të cdo klienti  Medaur.

NJERËZIT TANË TANË

Kemi vendosur të investojmë dhe të punojmë me më të mirët.Baza e cdo suksesi është grupi dhe puna në grup.Ne jemi një familje e madhe me dëshirën për të punuar me përkushtim dhe përgjegjësi.Medaur ka rreth 35 punonjës full time dhe rreth 100 punonjës sezonal të shpërndarë në të gjithë sektorët.Zgjodhëm që stafi jonë të jetë një kombinim I eksperteve italianë e shqiptarë e gjitha për cilësinë më të lartë dhe sigurinë ushqimore.T’ju ofrojmë më të mirën klienteve tanë është sfidë e jona me kohën dhe punën.

DSCF5757
272173292_613373093265965_2168535624118972796_n

ZHVILLIMI JONË JONË

Medaur  ka vreshtat e saj dhe I gjithë prodhimi është I kontrolluar nga vetë ne.

Teknologjia- është GAI (italiane) e nderthurur dhe përshtatur për prodhimin e një vere me shije që zgjat. E sigurt dhe e pershtatur për prodhimin e vererave tona.

Siguri ne ruajtjen dhe maturimin e produktit me nje hapsirë te konsiderueshme për rezultate të larta.

img
Passionate. Focused. Soothing.

Our Awards & Achievments Achievments

img

5

Varietals

2189

Happy Customers

16 K

Wines Produced

52

Awards Won
img
img
Produkte totalisht bio

Me shume se Vere Vere

Harvesting

Clarification

img

Fermentation

Aging and Bottling

people behind the greatness

Foto Galeri Galeri

img