loader

img
Prodhim, përpunim, shitje

Rreth Kantinës Kantinës

Kantina Medaur është themeluar në vitin 2003 në Koplik të Malësisë së Madhe. Ishte diçka e re për zonën dhe vendin ku kishte vendosur të operonte Medaur, por në të njëjtën kohë një sfidë e madhe që të permbushej me sukses deshira per te ofruar me te miren. Ne vitin 2010 kompania filloi te bashkëpunonte me profesioniste që njihnin vreshtat, produktin dhe lançoi produkte të reja. Në vitin 2018 ajo ndërmori nismën për të ndryshuar cilësinë dhe prodhimin duke bërë investime në të gjithë sektorët.
img
img
img
Kallmet Reserve
Zgjidh "Made in Albania"

Varietet Autokton Autokton

Kallmet

Zbulo Madhështinë

Verë Premium 20 vite histori 20 vite histori

Oaked-Chardonnay-dac62f-1
udhëtimi ynë nisi prej më shumë se 2 dekada më parë

Historia Medaur Medaur

img
grap1
Kallmet, Chardonnay, Trebbiano, Cabernet, Angelot, vermentino

50 hektarë vreshta vreshta

Vreshtat e kantinës Medaur ndodhet në një nga zonat më të bukura të Shqipërisë, pranë liqenit të Shkodrës në Koplik dhe në zonën e Zagorës, e cila ndodhet në portën hyrëse të Alpeve, rreth 330 m mbi nivelin e detit dhe ka një klimë perfekte. Avantazhi më i madh i kantinës është se zotëron 50 hektarë vreshta dhe kontrollon lëndën e parë që nga kultivimi deri në proçesin përfundimtar.

img
Me pasion për të ofruar produkte premium

Pasion, Përkushtim, Cilësi Cilësi

icon
316832298_536412511816981_6692622752459791704_n

Prej vitesh kemi vijuar me turet “Wine Tasting” në kantinë. Kohëzgjatja e turit është rreth 1 orë dhe një ekspert i ekipit tonë do t`iu prezantojë me të gjithë proçeset e prodhimit, ruajten e verës dhe më pas do të vijoni me degustimin e verërave të kuqe dhe të bardha.

Një nga turet më unike më unike

img
grap1
Shijo, zbulo, magjepsu

Wine Tasting në kantinë në kantinë

img

Foto Galeri Galeri