Chardonnay Barrique

Vlerësuar me 0 nga 5
Category:

1400 L

Vreshta:
Zagore, Malësi e Madhe
Tipi:
Bardhe
Varietet i rrushit të përdorur
Chardonnay
Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
12.5%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
08-12 °C

Përshkrim

Ne kantinen e veres Medaur qasjet tona jane cilësia e secilit varietet, duke trëguar karakterin e vecantë të zonës së Zagorës në rajonin e “Malësisë së Madhe”.Kujdesi maksimal për këtë produkt është treguar në cdo fazë prodhimi dhe përpunimi.Kjo Chardonnay ka aromë të lehtë drurit të lisit, aromën klasike të mollës,aciditet të mesëm dhe ngjyrën e kashtës.E ruajtur për 5 muaj në vozga lisi e fresket ne pamje dhe më një shije që të qetëson mund të shoqerohet mjaft mirë me peshk,pica dhe fruta. Përqindje alkooli 12.5% dhe temperatura e rekomanduar për tu ruajtur dhe shërbyer është 08-12℃. Një Chardonnay me shijen dhe pamjen francese por e prodhuar në Shqipëri.

Informacion shtesë

Sasia

Color

White

Vite