loader
img
Sip, Savor, Repeat

Kantina medaur VRESHTARITË VRESHTARITË

Medaur zotëron rrëth 26 ha vreshta të shpërndara ne lokacione të ndryshme përshtatur për rritjen e te gjitha varieteve. I gjithë procesi I është nënështruar një studimi të detajuar nga ekspertë të fushës për të analizuar parametrat e tokës,të zonës, dhe përshtatjen e varieteve te rrushit për rritjen e tyre. Tokat janë gurishtore e të ngrohta, të cilat shtrihen përgjatë bregut verilindor të Liqenit të Shkodrës, pllajes së Zagores dhe luginës së bukur të Shkrelit Malësia e Madhe është një natyrë e pastër ku e kombinuar me kërkesat tona kemi përshtatur rritjen e rrushit autokton Kallmet dhe sigurimin e një cilësie perfekte në shije,arome,ngjyrë. Rreth 300 m mbi nivelin e detit është fshati Zagorë I rrethuar nga malet e bukura në fushat e të cilit rriten varietet tona si Chardonnay,Cabernet,Trebbiano,Angelot shoqëruar me freskinë dhe aromën e një vere me kualitet te larte dhe nje shije qe zgjate. Deshira jonë e madhe për të pasur një verë autoktone Shqipëtare ka bërë që fokusi jonë të jetë drejt asaj c’farë rralisht ne e njohim mjaft mirë rrushin Kallmet të cilit do ti shtojmë numrin e parcelave tona për ti dhënë dimensione të tjera ne ngjyre, shije dhe aromë.
245502981_4534517296586858_1274616342559633826_n
img
Udhetimi jone

Historia jone Medaur Medaur

SInce 2003

Vizioni Medaur Medaur

VIZIONI JONË JONË

Ne jemi rrites,prodhues dhe procesues me një dëshirë të madhe  për të ofruar të sigurtën,të mirën dhe cilësinë e lartë për të gjithë ata që na zgjedhin.Ne kemi vreshtat tona dhe mundësinë për të gjurmuar 100%  produktin në cdo fazë dhe cikël produkti.Garantimi I cilësisë është e tashmja dhe e ardhmja jone.

Vreshta (16)
Vreshta

C’FARË BËJMË NE? BËJMË NE?

Ne jemi prodhues,perpunues të rrushit dhe prodhimit te vererave dhe rakise.Jemi  mbeshtetur ne standartet më të larta te prodhimit dhe sigurise ushqimore.Gjurmojmë produktin nga faza fillestare deri tek konsumatori final për ti ofruar cilesine,pastertine dhe sigurine maksimale shendetit të cdo klienti  Medaur.

NJERËZIT TANË TANË

Kemi vendosur të investojmë dhe të punojmë me më të mirët.Baza e cdo suksesi është grupi dhe puna në grup.Ne jemi një familje e madhe me dëshirën për të punuar me përkushtim dhe përgjegjësi.Medaur ka rreth 35 punonjës full time dhe rreth 100 punonjës sezonal të shpërndarë në të gjithë sektorët.Zgjodhëm që stafi jonë të jetë një kombinim I eksperteve italianë e shqiptarë e gjitha për cilësinë më të lartë dhe sigurinë ushqimore.T’ju ofrojmë më të mirën klienteve tanë është sfidë e jona me kohën dhe punën.

Vreshta (2)
VreshtaAjer (3)

ZHVILLIMI JONË JONË

Medaur  ka vreshtat e saj dhe I gjithë prodhimi është I kontrolluar nga vetë ne.

Teknologjia- është GAI (italiane) e nderthurur dhe përshtatur për prodhimin e një vere me shije që zgjat. E sigurt dhe e pershtatur për prodhimin e vererave tona.

Siguri ne ruajtjen dhe maturimin e produktit me nje hapsirë te konsiderueshme për rezultate të larta.

img
img
img
Produkte totalisht bio

Me shume se Vere Vere