loader

Njerëzit tanë tanë

Baza e çdo suksesi është puna në ekip. Në vitin 2018 enologu italian Federico Cerreli mori drejtimin e kantinës Medaur. Ai është një ndër enologët më të mirë në kantinat e Chianti Toskane si: Antinori, Castello di Gabbiano, Cavalliere d’oro etj. Bashkëpunojmë me nivelet më të larta edhe në Shqipëri sic eshte Prof. doc. Renata Kongoli. Medaur ka rreth 35 punonjës full time dhe rreth 100 punonjës sezonal të shpërndarë në të gjithë sektorët. Zgjodhëm që stafi jonë të jetë një kombinim i ekspertëve italianë e shqiptarë e gjitha për cilësinë më të lartë dhe sigurinë ushqimore.

ISO 22000-2005 – specifikon kërkesat për një system të menaxhimit të industrisë ushqimore ku përfshihen të gjitha fazat e zinxhirit te prodhimit në mënyrë që ti ofrohet klienteve nje produkt I sigurtë.

img
img
Njerëzit pas madhështisë

Foto Galeri Galeri