loader
img
SInce 2003

Where it all began began

Vizioni jonë jonë

Ne jemi rrites,prodhues dhe procesues me një dëshirë të madhe  për të ofruar të sigurtën,të mirën dhe cilësinë e lartë për të gjithë ata që na zgjedhin.Ne kemi vreshtat tona dhe mundësinë për të gjurmuar 100%  produktin në cdo fazë dhe cikël produkti.Garantimi I cilësisë është e tashmja dhe e ardhmja jone.

C’farë bëjmë ne? bëjmë ne?

Ne jemi prodhues,perpunues të rrushit dhe prodhimit te vererave dhe rakise.Jemi  mbeshtetur ne standartet më të larta te prodhimit dhe sigurise ushqimore.Gjurmojmë produktin nga faza fillestare deri tek konsumatori final për ti ofruar cilesine,pastertine dhe sigurine maksimale shendetit të cdo klienti  Medaur.

Drejtues ITALIAN

Kantina Medur Medur

Kompania Medaur është themeluar në vitin 2003 ne Koplik te Malesise se Madhe.Ishte dicka e re per zonen dhe vendin ku kishte vendosur te operonte Medaur por ne te njejten kohen nje sfide e madhe qe te permbushej me sukses  deshira per te ofruar me te miren. Ne vitin 2010 kompania filloi te bashkëpunonte me profesioniste që njihnin vreshtat,produktin dhe lancoi produkte të reja. 

Ne vitin 2018 ajo ndermri nismen për të ndryshuar cilësine dhe komplet prodhimin duke bërë investime ne të gjithë sektorët.

img
img
img
Njerëzit pas madhështisë

Foto Galeri Galeri