Kallmet Reserve

Rated 4.00 out of 5 based on 1 customer rating
Category:

Vreshta:
Malesi e Madhe
Tipi:
Kuqe
Varietet i rrushit të përdorur
Kallmet
Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
13%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
12-18 °C

Description

Një tjetër cilësi nga varieteti I rrushit Kallmet I rujtur me kujdes dhe I punuar për të nxjerrur në pah aromën e manushaqes me aciditet te mesem dhe permbajtje alkooli 13%. Shije e butë që mbetet për një periudhe të gjate. Shoqerohet me shumellojshmeri mishrash djatherash, fruta,ëmbëlsira e gatshme për tu servirur dhe ruajtur 12-18℃.

Additional information

size

750ml