Kallmet Reserve

Vlerësuar me 4.00 nga 5 gjithsej, bazuar në 1 vlerësim klienti
Category:

1800 L

Vreshta:
Koplik, Malesi e Madhe
Tipi:
Kuqe
Varietet i rrushit të përdorur
Kallmet
Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
13%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
12-18 °C

Përshkrim

Verë e prodhuar 100% nga varieteti autokton shqiptar Kallmet. Stazhionuar në fuçi lisi për 12 muaj, me aromë manushaqeje, ngjyrë rubin dhe shije e butë që zgjat. Shoqërohet me ushqime me bazë mishi të kuq, djathëra dhe sallamra. Vreshtat ndodhen në Koplik, Malësi e Madhe.

Një tjetër cilësi nga varieteti I rrushit Kallmet I rujtur me kujdes dhe I punuar për të nxjerrur në pah aromën e manushaqes me aciditet te mesem dhe permbajtje alkooli 13%. Shije e butë që mbetet për një periudhe të gjate. Shoqerohet me shumellojshmeri mishrash djatherash, fruta,ëmbëlsira e gatshme për tu servirur dhe ruajtur 12-18℃.

Informacion shtesë

Sasia

Vite