Trebbiano

Vlerësuar me 0 nga 5
Category:

1200 L

Vreshta:
Malesi e Madhe
Tipi:
Bardhe
Varietet i rrushit të përdorur
Trebbiano
Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
13.5%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
08-12 °C

Përshkrim

Një emër dhe verë jo shumë e përhapur për trëgun shqipëtarë dhe aq më pak të prodhohet ne Shqipëri ne këmi marrë përsipër riskun shoqëruar me dëshirën për të sjellur risi.Karakterizohet si një verë e freskët dhe e lehtë me shije frutash,aciditet të mesëm dhe ngjyrë të verdhë të lehtë. Trebbiano një verë tërheqëse dhe elegante me një përqindje alkooli 13.5% ideale për cdo moment. Mund ta shoqëroni mjaft mirë me pulë,peshk, pasta, sushi ose si aperitiv.ruhet dhe shërbehet ne temperaturë 8-12℃.

Informacion shtesë

Sasia

Vite