Kallmet Barrique

Vlerësuar me 3.00 nga 5 gjithsej, bazuar në 1 vlerësim klienti
Category:

4000 L

Vreshta:
Malesi e Madhe
Tipi:
Kuqe
Varietet i rrushit të përdorur
Kallmet
Madhësia e shishes:
750ml
Niveli i Alkoolit:
14%
Mbyllja e verës:
Cork
Rajoni:
Malesi e Madhe
Temperatura e shërbimit:
16-20 °C

Përshkrim

Është punuar aq shumë për ti dhënë vlerë produktit me të cilin simbolizohet kantina Medaur.Një varietet autokton shqipetare por I punuar me mjaft mjeshteri për të arritur një cilësi të lartë nga ekspertët italianë. Perzgjedhja me shume kujdes e rrushit per tu fermentuar dhe me pas stazhonimi i saj ne fuci lisi për 12 muaj  e bëjn këtë verë unike në llojin e saj. Me një përmbajtje alkooli 14% ,ngjyrë rubin te theksuar me aromen e qershise e plote ne trup dhe e ekuilibruar me shije qe mbetet per nje periudhe te gjate. Shoqerohet me shumellojshmeri ushqimesh si mishra zgare ,antipasta , sallame dhe djathera e rekomanduar per tu servirur dhe ruajtur eshte 16-20℃.

Informacion shtesë

Sasia

Vite